sal's FotoPage

By: sal mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Jan-2009 11:43 Email | Share | | Bookmark

 
 
baju nie pulak, my experiment with manik padi...at 1st tu pening kepala jugak pikir nak buat design aper, then finally dapat gak idea, hasil cadangan mak... so ladies, ok tak? tp as far as i'm concern, the client happy with the outcome...


Tuesday, 6-Jan-2009 11:17 Email | Share | | Bookmark
the koleksi continue...

 
 
baju nie sayer buat utk officemate... sayer buat manik beriring kat lengan je, sbb kwn tu pakai tudung. So, dia kater no point pun buat kat leher... lepas tu sayer tambah something like bunga combine with corak geometri sikit kot...inilah hasilnyer...


Tuesday, 6-Jan-2009 11:06 Email | Share | | Bookmark
the koleksi continue...

 
 
baju nie sayer buat utk anak officemate. Nak pakai baju nie gi rmh kawan kawen katernyer... Dia nak design yg simple2 jer, lagipun maser tu dh suntuk pun...so, nie je lah yg dpt dihasilkan...


Sunday, 4-Jan-2009 12:46 Email | Share | | Bookmark
koleksi...

 
 
yg nie pulak kain songket terengganu dibuat baju kurung. sayer ikut ajer design yg sedia ader ngan manik color kuning. pada sayer songket tu mmg dh sedia cantek, so sayer taknak confusekan si pemerhati sdn manik design yg lain...design songket pucuk rebung nie mmg cantek...


Sunday, 4-Jan-2009 12:31 Email | Share | | Bookmark
koleksi...

 
 
sayer nk start upload hasil kerje sayer sblm2 nie...
yg nie sayer buat utk salah sorang client tailor kat kwsn rmh. design manik beriring, tp sayer selitkan manik padi in between the design...design nie 2 layer sbnrnyer...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net